grinit-logo-kugla-876px

GRINIT na kratko

IKT pojme združujemo v zanesljiva informacijska okolja.

GRINIT že več kot 20 let z združevanjem IT tehnologij kot ponudnik celovitne upravljalne ali soupravljalne podpore za IT, omogoča strankam razvoj in napredek. 20 let kasneje je vodenje IT postalo strateška panoga z eksponentno naraščujočimi zahtevami.

O podjetju

Beseda GRINIT je izpeljanka iz pojmov zelene-informacijske tehnologije. Najprej smo bili GREEN.IT vendar je bila sprega za domači trg neprijazna. Po sledeh trendov urbanih slovarjev, kjer najdejo dom nove besede sestavljanke smo že pred 15 leti preimenovali v preprostejšo sprego GRINIT. Čut za trajnost je del našega DNK torej od samega začetka in ni le sodobna modna muha. Racionalizacija in optimizacija sta del naših temeljnih miselnih procesov.

Vse odkar je bilo podjetje GRINIT ustanovljeno so disciplina, bogato mentorstvo iz sveta avtomobilske industrije, močna lastna načela ter posluh za izgradnjo trajnostnih rešitev, soustvarjali vizijo postati in o(b)stati dober. Dobri vedno stremimo postati še boljši. 

Strogi kakovostni nazori iz sveta prestižne avtoindustrije so postali temelj našega delovanja, ki smo jih razširili tudi na stranke ostalih industrij. Danes naše kompleksne kompetence in rešitve pomagajo avtomobilskih partnerjem iz vse regije.

Ne glede na področje industrije ali velikost poslovanja, se tehnološke navade in pričakovanja spreminjajo rapidneje kot kdajkoli prej. Nenehne spremembe in trendi trkajo na sleherna informacijska okolja, ne glede na velikost ali industrijsko panogo podjetja. 

Vizija po skupaj 20+ letih ostaja jasna; biti in ostati med najboljšimi pri svojem delu, v razburljivemu svetu informacijskih tehnologij.

Partnerstva in certifikati

Acronis Partner

Splošna partnerstva

Zakaj izbrati GRINIT

Nudimo preverjeno boljše IT storitve v Sloveniji. Zaupajo nam tudi v širši regiji. Poznamo informatiko in smo z IT na TI.

Po 20+ letih podpore več desettisočim primerom, poznamo podporo IT od znotraj in od zunaj. Vemo, kaj se dogaja v vašem podjetju in vemo kako se odzivati na spremembe in dopolnitve v delovanju. Imamo visoko usposobljeno osebje, ki dela z visokokakovostno opremo. Zagotavljamo vam najboljše storitve s katerimi poskrbimo, da vaše podjetje deluje kar se da učinkovito.

GRINIT sodeluje z najboljšimi IT inženirji in certificaranimi strokovnjaki in ne zgolj z zanesenjaki in tehniki računalništva.

Zavedamo se, da je vaša infrastruktura ključnega pomena. Zato imamo v svojih vrstah certificirane inženirje, ki bodo skrbeli za vaše zapletene poslovne sisteme na način, da vam nikoli ne bo treba skrbeti glede delovanja vašega podjetja. Smo zaupanja vreden ponudnik IT storitev, ki mu lahko zaupa vsakdo.

GRINIT ponuja edinstveno vrednost in najboljše jamstvo v primerjavi z drugimi IT podjetji v Republiki Sloveniji.​

Zagotavljamo nemoteno ponudbo visoko kakovostnih izdelkov in storitev. Ponujamo naročniške in urne podporne storitve ter vam tako zagotavljamo najboljšo vrednost za potrebe vašega podjetja po IT podpori. Kako je z najboljšim jamstvom? Negativno podane ocene so za nas nesprejemljive a obenem nepogrešljive. Vsaka kritika predstavlja takojšnje in neposredne izboljšave.