grinit-logo-kugla-876px

Izbran nabor rešitev in storitev iz dobrih praks

Preverjen obseg, ki zadostuje večini potreb

Več kot 20 let izkušnj z IT upravljanjem in tehnološkimi izzivi smo zapakirali v predpripravljene načrte storitev, ki pokrivajo večino potreb po IT storitvah v večini podjetij.

DobrE praksE

Preverjene rešitve za poznane potrebe

Zanesljivo. Sodobno. Varno.

Vsak informacijski sistem je edinstven. V nešteto kombinacijah možnosti smo izbrane in preverjene plasti, ki jih vsako podjetje ali organizacija enostavno mora vsebovati, zapakirali v jasne in razumljive možnosti. 

Nobeno, še tako mikro podjetje kot so samostojni podjetniki ni tako majhno, da si ne zasluži pozornosti ko gre za informacijsko varnost in komoditeto dela. Ko imate opravka z računalnikom, spletom in sodobnimi aplikacijiami ste nevede postali del informacijskega sistema. 

GRINIT poskrbi, da boste enako varni in informacijsko preskrbljeni kot srednje velika podjetja. Rešitve poleg skrbno stkanih fines v posameznih segmentih omogočajo, da vaše podjetje ohranja zmagovito informacijsko prednost.

HitrE PRILAGODITVE

Utečeni procesi

Preverjeno in učinkovito.

Ne glede na vaš obseg poslovnja obstajajo koraki in plasti, ki se jim ne gre izogniti, ko je govora o urejenih in varnih informacijskih okoljih. V ta namen smo segmentirali najpogostejše panoge na način, ko znamo predvideti vaše trenutne in prihajajoče potrebe. 

Izbrane predloge uporabljamo kot izhodišče za vašo urejeno informatiko. Možnosti poljubno spreminjamo, dopolnjujemo ali prilagodimo povsem po meri stranke.

Vprašanja?
Z veseljem smo vam na voljo.

Pokličite na +386 40 777 107 za pogovor s prodajnim inženirjem.

MSP

Izpostavljene storitve

Želite ostati na tekočem s področja obče informatike in vedeti več?

Naročite se na novice in obvestila. Izpolnite spodnji obrazec.