grinit-logo-kugla-876px

Izbran nabor rešitev in storitev iz dobrih praks

Preverjen obseg, ki zadostuje večini potreb

Več kot 20 let izkušnj z IT upravljanjem in tehnološkimi izzivi smo zapakirali v predpripravljene načrte storitev, ki pokrivajo večino potreb po IT storitvah v večini podjetij.

Postanite GRINIT partner

Postanite del našega partnerskega ekosistema. Razvijajte svoj potencial in se pridružite zgodbi o uspehu MSP ponudnikov. 

Kompetence in priložnosti

Postanite del našega partnerskega ekosistema. Razvijajte svoj potencial in se pridružite zgodbi o uspehu MSP ponudnikov. 

GRINIT vam zagotavlja partnerska orodja za popolno obvladovanje MSP potreb po kibernetični varnosti in zaščiti podatkov vaših strank, razvito prodajno mrežno tujih dobaviteljev nove in obnovljene strojne opreme s kar 36 mesečno garancijo.

Antivirusna programska oprema v kombinaciji z najnajprednejšo obliko proaktivne antikripto zaščite, z varnostno nadzornim centrom v oblaku pod vašim okrlijem ali okriljem zunanjih ekip, brez kakršnekoli potrebe po lastni infrastrukturi!

GRINIT vam ponuja partnerski program distribucije ene izmed vodilnih rešitev podjetja ACRONIS, prejmenika preko 100 nagrad, z opravljenimi preko 300 medijskimi ocenami. 

Zgradite si lastno mrežo poslovnih, tenant partnerskih odnosov ob vrhunski domači podporni službi. 

Informacijske storitve

Dobri partnerji so del uspeha.

Preverite ugodnosti in možnosti za vašo poslovno rast.

Pokličite nas na +386 40 777 107.

grinit-Acronis_gold_service-provider

MSP

Izpostavljene storitve

Želite ostati na tekočem s področja obče informatike in vedeti več?

Naročite se na novice in obvestila. Izpolnite spodnji obrazec.