grinit-logo-kugla-876px

Oblačne rešitve

IKT infrastrukutra je hkrati temelj in hrbtenica vašega poslovanja

Operativne plasti brez temeljne, kakovstne infrastrukturne podlage ne morejo delovati optimalno. Največkrat pa stroji in ostala oprema deluje zgolj z omejenimi zmogljivtimi. GRINIT prične z osnovnimi infrastrukturnimi gradniki – kabli. 

Oblačna napoved

Oblačna in oblačno-hibridna okolja

Kaj pomeni oblak v praksi

Rešitve v oblaku se nanašajo na storitve na zahtevo, računalniška omrežja, shrambo, aplikacije ali vire, do katerih je mogoče dostopati prek interneta ali oblačne infrastrukture drugega ponudnika za računalništvo v oblaku.

Da bi ustvarili ekonomijo obsega in upravljanja infrastrukture GRINIT svojim strankam zagotavlja tako javne kot zasebne rešitve v oblaku.

GRINIT upravlja tudi z lastnim, najetim podatkovnim centrom. Naš podatkovni center je nameščen v objektu, ki izpolnjuje varnostno-tehnične standarde. To zagotavlja zanesljivo in varno okolje za naše rešitve v zasebnem oblaku.

Ekipa GRINIT lahko vaše okolje prenese v naš podatkovni center in vam omogoči delo od koder koli prek “oblaka”. Plačujete le mesečno pristojbino, ki vam omogoča varno izvajanje poslovanja z uporabo strežnikov v oblaku.

GRINIT v kombinaciji z varovanjem podatkov Acronis ponuja tudi zmogljivo rešitev za obnovitev po nesreči.

Ta zagotavlja, da bo strežniška infrastruktura v primeru izpada v kratkem času ponovno vzpostavljena in obnovljena. Če želite izvedeti več o našem programu za varnostno kopiranje in obnovitev po nesreči, obiščite stran o kibernetični varnosti in varovanju podatkov.

Izdelava spletne strani je izjemnega pomena za digitalno identiteto vsakega podjetja. Zato strankam ponujamo izdelavo kakovostih in sodobnih spletnih strani za predstavitev dejavnosti. Spletnih trgovin ne izdelujemo.

S strankami sodelujemo tako, da je postopek razvoja novega spletnega mesta enostaven. Ne glede na vašo panogo ali izzive s katerimi se sooča vaš projekt nove spletne strani, GRINIT poskrbi, da je vse preprosto.

Tesno sodelujemo s strankami, da bi razumeli njihove potrebe in cilje ter tako izdelali sodobna, mobilnim napravam prijazna spletna mesta. Po izgradnji spletnega mesta vam nudimo tudi redno načrtovano vzdrževanje in podporo na zahtevo.

Zasebni oblak

Prednosti zasebnega oblaka​

GRINIT ponuja celotno linijo gostovanih strežnikov, kolokacijskih storitev, poštnih storitev, spletnega varnostnega kopiranja in storitev v oblaku. Infrastrukturna oprema sodi v kategorijo na ravni, ki zagotavlja visoko stopnjo zanesljivosti.

Usklajevanje resorjev

Podjetje GRINIT si prizadeva zagotoviti, da vam bo vaš oblak na voljo vsako sekundo. Organizacije, ki zahtevajo neprekinjeno poslovanje, so lahko prepričane, da je njihov zasebni oblak vedno pripravljen in deluje.

Mrežna varnost

Ponujamo vam najboljšo tehnologijo požarnih zidov, ki je danes na voljo. Sistem, ki ga uporabljamo ima lastne sisteme za odkrivanje vdorov in sisteme za zaščito pred vdori, ki zagotavljajo varnost vaših podatkov. Domača kolokacija strežnikov pomeni skladnost tam kjer je potreba zagotavljati, da podatki ne zapustijo Republike Slovenije.

Data recovery

Ponujamo zmogljivo rešitev za obnovitev po nesreči, ki zagotavlja, da bo vaš oblak v primeru izpada v kratkem času ponovno vzpostavljen in obnovljen. Če želite izvedeti več o našem programu za varnostno kopiranje in obnovitev po nesreči, obiščite stran o Kibernetični varnosti in Varovanju podatkov.

Vprašanja?
Z veseljem smo vam na voljo.

Pokličite na +386 40 777 107 za pogovor s prodajnim inženirjem.

MSP

Izpostavljene storitve

Želite ostati na tekočem s področja obče informatike in vedeti več?

Naročite se na novice in obvestila. Izpolnite spodnji obrazec.